China Co-extrusion customize diffuser Manufacturer and Supplier | Lianzhen

Co-extrusion customize diffuser

Pondok Description:

Wilujeng sumping di ngaropea !!

The gambar produk luhur nu sabenerna dijieun ku parusahaan urang na ngan pikeun rujukan anjeun ukur!

We can make all kinds of color mixed,material mixed plastic co-extrusion diffuser,for example:
ABS dicampurkeun jeung PC Tonjolan, transparan dicampur warna susu Tonjolan plastik sarta leuwih tilu béda warna dicampur aduk nepi extrue hiji produk.
Regarding to the shape of the tubes,there is both simple one and complicate one,Circular, semi-circular, square, oval, stripe-shaped,etc.
Naon deui, urang tiasa oge ngahasilkeun teuas jeung lemes ko-Tonjolan, nu dua rupa bahan karasa béda dicampur babarengan Tonjolan.

Sagala c ustomers téh wilujeng sumping ka datangna  ka  ngaropea  jeung  nu gambar  atawa sampel.


jéntré produk

Tags produk

  1. Tinggi transmittance: leuwih ti 84% (panutup transparan), 85-92% (susu / ibun panutup)
  2. 92% (belang panutup) jeung 75% (panutup susu murni)
  3. Transmittance béda jeung nuansa kelir béda bisa ngaropéa nurutkeun syarat customer.
  4. Anti UV, moal gampang ngahurungkeun konéng atawa peupeus keur lila.
  5. Lalawanan cuaca tinggi: tahan hawa tiis tina-30 ℃ Celsius, sarta tahan 120-130 ℃ Celsius hawa jangkungna.
  6. Alus kalenturan: lalawanan dampak kuat teu gampang mun deform.
  7. Sertifikasi bahan: SGS laporan deteksi (RoHS), UL kartu konéng, jsb
  8. Panémbong: produk tinggi finish, teu bintik hideung, teu tanda tarikan, teu gelombang cai, laju mumpuni leuwih ti 95%.
  9. Garansi bahan: Japanese Teijin, Mitsubishi, bayer jeung merk bahan PC anyar lianna.
  10. Paking: mayungan pilem bakal iteuk dina nalika ngolah pikeun nyegah scratch permukaan.
  11. Seuneu-panyalindungan rating: UL 94-V2 (94-V0 nyaéta sadia nurutkeun syarat customer)
  12. Ragam tina gaya, jeung leuwih ti 200 produk spésifikasi béda.

*Main Aplikasi:

Dipaké pikeun sagala rupa lampu penerangan sarta lampion

*Prosés Produk husus Produksi: 

UQ {CWW% 6F {O0} `DYZT_P (6J

Wilujeng sumping di kirimkeun kami panalungtikan kalawan gambar anjeun atanapi sampel!


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami